AirConnect amână lansarea pe piața din România. Mesaj către cine a cumpărat deja bilet

AirConnect amână lansarea pe piața din România. Mesaj către cine a cumpărat deja bilet
scris 29 sep 2022

AirConnect amână lansarea curselor aeriene pe piața din România până în primăvara anului viitor, argumentând decizia prin întârzierea livrării celui de-al doilea avion, cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor.

"Din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion AirConnect, cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor, ne vedem nevoiți să amânam începerea operării zborurilor regulate până la data de 26 martie 2023.

Cei care au cumpărat bilete de avion pentru perioada 15 octombrie 2022 – 25 martie 2023 vor fi informați prin e-mail și telefonic de această modificare și vor putea opta pentru modificarea gratuită a biletelor pentru altă dată de zbor sau pentru rambursarea contravalorii biletelor de avion, rambursare ce se va face în contul bancar din care s-a făcut plata. În plus, vor primi un bilet de avion gratuit pentru un zbor operat de AirConnect (bilet ce va putea fi rezervat până pe 15 ianuarie 2023)", este mesajul companiei.

În luna iulie, AirConnect, companie aeriană ce va opera curse interne și zboruri tip charter, a anunțat că se lansează pe piața din România.

Prima aeronavă AirConnect era indicată atunci că a ajuns pe Aeroportul Internațional București Băneasa. 

Tesla a oprit uzina din Berlin, abia deschisă CITEȘTE ȘI Tesla a oprit uzina din Berlin, abia deschisă

Conducerea executivă AirConnect este formată din Dorin Ivașcu, Președinte al Consiliului de Administrație (proprietarul Regional Air Suport SRL, care și-a adjudecat contractul de achiziție publică privind asigurarea serviciilor de navigație aeriană la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav), Tudor Constantinescu, Director General (ex-Membru Board Blue Air) și Florin Necula, Director Operațional (proprietar și managing partner al Ras Technic).

viewscnt
Afla mai multe despre
airconnect
zboruri tip charter