Alstom intenționează să angajeze 7.500 de persoane anul acesta, la nivel mondial

Alstom intenționează să angajeze 7.500 de persoane anul acesta, la nivel mondial
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2022

Alstom, producătorul francez de trenuri și echipamente de infrastructură de transport, a anunțat că intenționează să angajeze 7.500 de persoane anul acesta, la nivel mondial, pentru a răspunde "cererii în creștere" venite de la clienți, relatează agenția EFE.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Într-un comunicat, Alstom a precizat că 6.000 dinte aceste locuri de muncă vor fi pentru ingineri și directori și alte 1.500 pentru muncitori și tehnicieni.

Câte motociclete, scutere și ATV-uri au înmatriculat românii anul trecut și ce mărci au preferat CITEȘTE ȘI Câte motociclete, scutere și ATV-uri au înmatriculat românii anul trecut și ce mărci au preferat

Pe arii geografice, compania caută candidați pentru 3.900 de locuri de muncă în Europa (dintre care peste 1.000 în Franța), 1.700 în la regiunea Asia-Pacific, 1.500 în America și alte 400 în Africa, Orientul Mijlociu și Asia centrală, scrie Agerpres.

Directorul de resurse umane, Anne Sophie Chaveau-Galas, a subliniat că "datorită prezenței noastre în peste 70 de țări, propunem oportunități de muncă la scară mondială în sectoarele de producție, programe informatice, inginerie și servicii pentru talentele care vor să se implice în favoarea mediului înconjurător".

Alstom a subliniat că are un portofoliu de comenzi de 77,8 miliarde euro, din care 14,3 miliarde euro obținute în primele trei trimestre ale exercițiului financiar, în perioada martie - decembrie 2021. Asta înseamnă o creștere de 47% comparativ cu perioada similară a exercițiului anterior.

În aceste nouă luni, încasările au crescut cu 11%, la 11,4 miliarde euro.

La prezentarea acestor cifre, joi, compania a confirmat perspectivele pentru tot exercițiul financiar, cât și pe termen mediu. Concret, se așteaptă la o creștere medie a volumului de afaceri de peste 5% anual, în perioada 2020 - 2021 și 2024 - 2025.

viewscnt
Afla mai multe despre
alstom
angajari