ANUNȚ Cu cine va fi semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a DN73

ANUNȚ Cu cine va fi semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a DN73
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2024

Autoritățile anunță că vor semna în cursul săptămânii viitoare, cu Viarom Construct, contractul, în valoare de 213,4 milioane de lei pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a DN73, între Brașov și Câmpulung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Investiția prevede, printre altele, lărgirea la 4 benzi de circulație a sectorului cuprins între ieșirea din municipiul Brașov și intersecția cu drumul de legătură spre autostrada Râșnov – Cristian.

EXCLUSIV Orange a preluat vehiculele STB spre acoperire cu date mobile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Orange a preluat vehiculele STB spre acoperire cu date mobile

Pentru executarea lucrărilor de pe teritoriul județului #Argeș (sectorul dintre Câmpulung și limita dintre județele Argeș și Brașov) a fost desemnată asocierea GROMA HOLD EOOD & EVROPEISKI PATISHTA AD & S.C. GOTT STRASSE S.R.L. & S.C. PERFECT CONSULT EUROPE S.R.L., însă a fost înregistrată și o contestație din partea uneia dintre firmele ofertante, astfel semnarea contractului se mai amână.

Pentru lucrările de modernizare de pe acest sector de 38 de kilometri au fost depuse 6 oferte, valoarea contractului fiind de 406,7 milioane de lei.

EXCLUSIV Top 20 cele mai vândute autoturisme din România. Logan - preferatul românilor, Ford Puma - cădere puternică CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Top 20 cele mai vândute autoturisme din România. Logan - preferatul românilor, Ford Puma - cădere puternică

Lucrările vor dura 18 luni după semnarea contractelor și predarea amplasamentului către constructori, care vor putea începe imediat șantierul având în vedere că lucrările au deja proiect tehnic aprobat și autorizație de construire. Investiția prevede aducerea drumului la parametrii normali de funcționare și fluidizarea valorilor de trafic. Pe lângă lucrările de ranforsare și lărgire a carosabilului la minim 7 m, proiectul prevede și modernizarea a 13 poduri, resistematizarea a 21 de intersecții, numeroase lucrări de consolidare, respectiv refacerea sistemului de evacuare a apelor pluviale.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
dn 73