Anunț neașteptat al directorului Ford România: Mă retrag din rolul de director general pentru un an!

Anunț neașteptat al directorului Ford România: Mă retrag din rolul de director general pentru un an!
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 27 ian 2022

Directorul Ford România, Cristian Prichea, a anunțat că a luat o decizie mai puțin obișnuită, care a surprins pe toată lumea. Se retrage din funcția pe care o deține, dar nu definitiv. Nu sunt cunoscute motivele care au condus la această decizie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Compania Națională de Vânzări Ford România, divizia care se ocupă de comercializarea automobilelor Ford și nu include uzina de la Craiova, va fi condusă începând din 7 februarie de Roxana Capata, care deține postul de șef al diviziei de vehicule comerciale al Ford România. Noua funcție va fi deținută cu caracter interimar, timp de un an, după cum reiese din anunțul transmis de directorul general Ford România CNV, Cristian Prichea.

Investitorii străini pariază pe România CITEȘTE ȘI Investitorii străini pariază pe România

„Vă scriu acest mail și pentru a va anunța personal că am decis ca pentru o perioadă de un an de zile, începând cu data de 7 februarie, să mă retrag din rolul meu de Director General al Companiei Naționale de Vânzări - Ford România.

Este o decizie foarte grea pentru mine, atât în plan personal, cât și profesional, dar vin momente în viață când trebuie să ne concentrăm mai mult asupra familiilor noastre.

Sunt extrem de recunoscător atât pentru toată perioada petrecută în cadrul Ford România, dar și pentru că am avut ocazia să vă cunosc pe toți.

În absența mea, rolul interimar de Director General al Companiei Naționale de Vânzări - Ford România va fi preluat de către Roxana Capătă, actualul nostru director al Diviziei de Vehicule Comerciale, pe care sper că ați întâlnit-o, iar dacă nu ați avut ocazia, echipa noastră va fi bucuroasă să se ocupe de aceste demersuri”, a transmis Prichea presei.

Cristian Prichea este inginer, absolvent al Universității Politehnica București, și lucrează pentru Ford România din august 2010. Din 2016 și până în prezent, Cristian a lucrat pentru Ford Europa, în Köln, Germania, în cadrul Departamentului de Coordonare a Vânzărilor Ford la nivel european.

Cristian Prichea este primul director român al CNV Ford România.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian prichea
director ford romania
roxana capata