Avertisment: BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit

Avertisment: BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit
scris 26 iun 2018

BMW ia în calcul închiderea fabricii din Marea Britanie în care sunt produse mașinile Mini și Rolls Royce dacă procesul de ieșire din U va conduce la deteriorări ale lanțului de furnizori, a atenționat un reprezentant al companiei.

Stephan Fereismuth, manager vamal pentru BMW, a declarat într-un interviu acordat Financial Times că grupul german BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Regat, în cazul în care Brexitul va genera disfuncționalități ale lanțului de distribuție a pieselor.

„Întotdeauna am spus că putem face tot ce este mai bine și să pregătim totul, dar dacă, la sfârșitul zilei, lanțul de furnizori se va opri la graniță, atunci nu vom putea fabrica produsele noastre în Marea Britanie”, a spus cel care coordonează fluxurile de componente între diferitele țări.

FOTO Audi A1 - primele informații și fotografii cu noua generație CITEȘTE ȘI FOTO Audi A1 - primele informații și fotografii cu noua generație

Potrivit acestuia, BMW dorește să păstreze fabricile britanice deschise și să lucreze pe o continuitate a planurilor, dar orice întrerupere a importurilor de componente va crește costurile, iar pierderile vor apărea în timpul de producție a modelelor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bmw
brexit
fabrici marea britanie