Blue Air își extinde operațiunile în Italia

Blue Air își extinde operațiunile în Italia
scris 11 aug 2020

Operatorul aerian low-cost Blue Air își extinde operațiunile în Italia, alocând o aeronavă suplimentară bazei sale din Torino, începând cu septembrie 2020. Compania va introduce trei noi rute de la Torino și va crește frecvențele de zbor curente pe rutele interne din Italia.

Blue Air va opera acum pe 7 rute locale (2 noi) de la Torino, cu două zboruri zilnice către Catania, un zbor zilnic către Lamezia Terme și zboruri noi către Bari (Nou) și Cagliari (Nou), adaugate rutelor existente - Napoli, Alghero și Trapani.

ANALIZĂ Piața auto din România: creștere puternică a cererii pentru electrice și hibride CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Piața auto din România: creștere puternică a cererii pentru electrice și hibride

De asemenea, Blue Air va relua cursele pe ruta Bacău-Torino începand cu data de 1 octombrie, odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare efectuate la Aeroportul Internațional Bacău.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
blue air
italia
zboruri