Bolt atrage o nouă finanțare și ajunge la o valoare de 7,4 miliarde euro

Bolt atrage o nouă finanțare și ajunge la o valoare de 7,4 miliarde euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2022

Start-up-ul estonian Bolt a atras o finanțare de 628 milioane de euro de la investitori conduși de fondurile Sequoia Capital și Fidelity Management and Research Co, ceea ce duce valoarea sa la 7,4 miliarde de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bolt a derulat precedenta rundă de finanțare în luna august a anului trecut, când a fost evaluat la patru miliarde de euro. Compania are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa.

FOTO Dacia lansează ediția specială Duster Extreme, cea mai echipată din istoria SUV-ului românesc CITEȘTE ȘI FOTO Dacia lansează ediția specială Duster Extreme, cea mai echipată din istoria SUV-ului românesc

Pe lângă serviciile de transport la cerere pentru persoane și pentru companii, Bolt oferă servicii de micromobilitate, adică de închiriere de trotinete electrice, de transport de mâncare și de produse alimentare, prin aplicația Bolt Food și de livrare de produse alimentare și non-alimentare, prin Bolt Market.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 22 orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolt
ride-hailing