Bridgestone va furniza anvelopele pentru noul Ferrari California T

Bridgestone va furniza anvelopele pentru noul Ferrari California T
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2015

Compania Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc din lume, a fost desemnată în calitate de furnizor de anvelope pentru noul Ferrari California T.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul Ferrari cu motor V8 turbo, produs la Maranello, va fi echipat cu anvelopele sport Bridgestone Potenza S007 RFT (cu tehnologia Run-Flat).

"Bridgestone este extrem de mândră să fie selectată pentru a produce anvelope pentru noul superb model California T, continuându-și astfel parteneriatul de lungă durată cu Ferrari. Anvelopele Potenza S007 au fost special dezvoltate pentru a face față forței laterale la un nivel extrem, generată de modelele sport de înaltă performanță precum Ferrari California T", a declarat Jake Ronsholt, managing director Consumer Business Unit, Bridgestone Europa.

Inginerii Bridgestone au dezvoltat anvelopele Potenza S007 raportându-se la tehnologiile de construcție și materialele dezvoltate pe parcursul celor 14 sezoane FIA Formula 1, în care Bridgestone a fost furnizorul oficial de anvelope.

Bridgestone a dezvoltat anvelope pentru Ferrari și a furnizat echipamente originale pentru vehiculele produse la Maranello încă din 1990, momentul lansării Ferrari 348. Numeroase modele reprezentative ale Ferrari au fost echipate cu anvelope Bridgestone. De asemenea, compania a furnizat și anvelopele Potenza F1 pentru mașinile de curse ale Scuderiei Ferrari Formula 1 în perioada 1999 - 2010, în care Scuderia Ferrari a câștigat Campionatul Mondial al Constructorilor Formula 1 de opt ori și Campionatul Piloților de șapte ori.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
bridgestone
ferrari california t
anvelope