Jaime Ortiz-Canavate, noul manager al uzinei Ford de la Craiova

Jaime Ortiz-Canavate, noul manager al uzinei Ford de la Craiova
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2015

Ford România a anunțat prin intermediul unui comunicat schimbarea conducerii uzinei de la Craiova. Astfel, începand din luna august, Jaime Ortiz-Canavate a fost numit manager al fabricii de motoare din Craiova, înlocuindu-l pe John Oldham.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Jaime Ortiz-Canavate s-a alăturat companiei Ford în 1999 și a deținut mai multe funcții în departamentele de dezvoltare a produselor și de asemenea în cadrul Diviziei de Operațiuni Producție Motoare și Producție Vehicule, în cadrul Ford Spania, Ford Marea Britanie și Ford Germania.

Ford România a anunțat că începând cu luna august, Cristian Prichea este noul manager vânzări al Companiei Naționale de Vânzări, înlocuindu-l pe Rafal Krajewski, care a condus vânzările Ford din România în ultimii doi ani. Rafal Krajewski urmează să se alăture diviziei Ford din Africa și Orientul Mijlociu în noul său rol de manager retail al Diviziei de Servicii Clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford romania
ford craiova
jaime ortiz-canavate