Brussels Airlines avertizează că anulează toate zborurile miercuri; 16.000 de pasageri vor fi afectați

Brussels Airlines avertizează că anulează toate zborurile miercuri; 16.000 de pasageri vor fi afectați
scris 11 feb 2019

Brussels Airlines, subsidiară a companiei aeriene germane Lufthansa, a avertizat că va anula toate cele 222 de curse aeriene programate în data de 13 februarie - ziua grevei naționale ce va fi declanșate de sindicatele din sectorul privat - fiind afectați aproximativ 16.000 de pasageri, transmit Reuters, Deutche Welle și publicația The Brussels Times.

Săptămâna trecută, Brussels Airlines anunțase că va anula 28 dintre zborurile care urmau să decoleze miercuri de pe aeroportul din Bruxelles. Pasagerilor le vor fi oferite rute alternative în altă zi, sau pot solicita rambursarea prețului biletelor, scrie Agerpres.

EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România

Mișcarea de protest a fost declanșată în urma eșecului negocierilor dintre sindicate și angajatori. Sindicatele cer majorarea salariilor și a pensiilor, un echilibru mai bun între muncă și timpul liber. Sunt implicați angajați din transportul public, feroviar, de marfă și aerian.

viewscnt
Afla mai multe despre
brussels airlines
zborurir anulate