Canada a autorizat peste 160 de zboruri fără pasageri ale avionului Boeing 737 MAX

Canada a autorizat peste 160 de zboruri fără pasageri ale avionului Boeing 737 MAX
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2020

Canada a autorizat peste 160 de zboruri, fără pasageri, cu avionul 737 MAX al Boeing, deși acest aparat de zbor este teoretic ținut la sol din martie în urma a două accidente care au făcut sute de morți, a dezvăluit luni postul public de televiziune CBC, citat de AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul 737 MAX, aeronava vedetă a Boeing, are interdicție de zbor de la 13 martie 2019, după două accidente apropiate în timp în Indonezia și Etiopia, care au făcut în total 346 de morți, scrie Agerpres.

Firea - gata să organizeze un referendum pentru vinieta Oxigen impusă proprietarilor de mașini CITEȘTE ȘI Firea - gata să organizeze un referendum pentru vinieta Oxigen impusă proprietarilor de mașini

Conform datelor din satelit obținute de CBC, companii canadiene au continuat să opereze zboruri în cursul ultimelor luni, "câteodată de mai multe ori pe săptămână".

Zborurile au fost autorizate de Ministerul Transporturilor din Canada "pentru a deplasa avioanele spre diverse locuri în scopul mentenanței și depozitării sau pentru a le permite unor piloți comandanți de bord să își păstreze instruirea la zi", a precizat ministerul pentru AFP.

viewscnt
Afla mai multe despre
canada
boeing 737 max