Canada va interzice navelor și vaselor de pescuit rusești să intre în porturile și în apele sale interne

Canada va interzice navelor și vaselor de pescuit rusești să intre în porturile și în apele sale interne
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2022

Guvernul canadian a decis să interzică accesul navelor și al vaselor de pescuit rusești în porturile și în apele sale interne, ca răspuns la invadarea Ucrainei. Decizia va intra în vigoare la finalul săptămânii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul canadian a anunțat că ia în continuare măsuri ca răspuns la invadarea Ucrainei de către Rusia, scrie News.ro

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Astfel, Canada intenționează să interzică navelor și vaselor de pescuit rusești să intre în porturile și în apele sale interne. 

Interdicția este de așteptat să intre în vigoare la sfârșitul acestei săptămâni, după adoptarea unor odine în acest sens. 

”Rusia trebuie trasă la răspundere pentru agresiunea sa din Ucraina (...) Astăzi, luăm măsuri pentru a închide porturile canadiene și apele interne navelor deținute sau înregistrate de Rusia. Guvernul Canadei condamnă invazia Ucrainei de către Rusia și vom continua să luăm măsuri pentru a fi alături de Ucraina”, a declarat Omar Alghabra, ministrul Transporturilor.

Guvernul britanic a decis să interzică accesul în porturile Regatului Unit navelor sub pavilion rus, dar și celor închirate sau deținute de către ruși, din cauza invazieiruse a Ucrainei, a anunțat luni ministrul britanic al Transporturilor Grant Shapps.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut interzicerea accesului Rusiei în "toate porturile" și "aeroporturile din lume" ca represalii la invazia rusă în Ucraina

viewscnt
Afla mai multe despre
canada
porturi
nave rusesti