Când a mers ultima oară cu trenul ministrul Transporturilor

Când a mers ultima oară cu trenul ministrul Transporturilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2023

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că a mers ultima dată cu trenul în urmă cu trei-patru luni, când a călătorit la Sinaia, și a precizat că a ajuns pe Valea Prahovei mai repede decât ar fi făcut-o cu mașina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă a călătorit cu trenul de când a preluat portofoliul de la Transporturi, scrie News.ro.

Waze introduce o schimbare pentru anumiți șoferi CITEȘTE ȘI Waze introduce o schimbare pentru anumiți șoferi

“Da. Am mers spre Sinaia. Am ajuns mai repede pe Valea Prahovei decât cu mașina. Nu am ajuns cu întârziere”, a afirmat ministrul Transporturilor.

El a mai fost întrebat și când va merge cu trenul și la Timișoara.

“Când o să intre - și lucrul ăsta se va întâmpla iarăși în perioada următoare - ca loturile de la Caransebeș la Craiova, unele dintre ele sunt deja în faza de licitație, dar toate loturile vor fi lansate. E extrem de importantă această magistrală, se modernizează prin PNRR de la Caransebeș la Arad, cele patru loturi, de la Arad la frontieră, știți că lucrurile sunt deja modernizate, urmând ca legătura pe zona sudică să fie finanțată prin POT. De aceea, îmi doresc ca în perioada imediat următoare toate aceste loturi să fie lansate în licitație”, a mai declarat Grindeanu.

ULTIMA ORĂ Noua variantă de plafonare a tarifelor RCA. Cum vor fi tarifele CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Noua variantă de plafonare a tarifelor RCA. Cum vor fi tarifele



El a mai fost întrebat cum evaluează curățenia din trenul cu care a călătorit.

“Întâmplător sau nu, întâmplător sau nu, pe acea rută, chiar s-a călătorit cât se poate de decent. Am fost și profesor la Universitate și se lua destul de greu la mine notă maximă. Tot timpul e loc de mai bine, undeva așa, la 8 – 9, pe acea variantă unde am fost eu”, a mai declarat ministrul.

El a mai precizat că a călătorit la Sinaia în urmă cu trei, patru luni, la clasa a II-a, și era însoțit de doi, trei prieteni.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu
tren