Caravan Mareși, numit director general al Tarom

Caravan Mareși, numit director general al Tarom
scris 7 iun 2019

Transportatorul aerian național Tarom are un nou director general, Mareși Cărăvan, fost director financiar al companiei, care îl înlocuiește în funcție pe Florin Susanu.

Informația apare pe site-ul companiei de stat.

Potrivit informațiilor obținute de News.ro, Mareși Cărăvan a fost numit la conducerea Tarom pentru o perioadă scurtă de timp. Până în prezent, el a îndeplinit funcția de director financiar al Tarom, lucrând de mai mulți ani în cadrul companiei.

FOTO Gruia Stoica semnează o înțelegere cu operatorul naval de stat al Republicii Kazahstan CITEȘTE ȘI FOTO Gruia Stoica semnează o înțelegere cu operatorul naval de stat al Republicii Kazahstan

Reprezentanții companiei și ai acționarului majoritar, Ministerul Transporturilor, nu au putut fi contactați pentru declarații.

În plus, acționarii companiei au ales în luna mai un nou consiliu de administrație, format din Petre Neacsa (președinte) și Sorin Paul Stoicescu, Viorel Mocanu, Alina Denisa Ene, George Rotaru, Elena Baltag Kuzmanovic și Gabriela Elena Mocanu (membrii).

Fostul pilot Florin Susanu a demisionat din funcția de director general interimar al Tarom la sfârșitul lunii mai.

Tarom a transportat în 2018 circa 2,9 milioane de pasageri, cei mai mulți pasageri din ultimul deceniu.

În anul 2017, Tarom a avut pierderi de 172 de milioane de lei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tarom
caravan maresi