CFR Călători trece pe pierderi, din cauza reducerii cu 10% a subvențiilor

CFR Călători trece pe pierderi, din cauza reducerii cu 10% a subvențiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2017

CFR Călători estimează pentru anul în curs pierderi în valoare de 90,521 milioane de lei, potrivit  bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2017 al companiei, față de un profit brut de 1,475 milioane de lei prevăzut inițial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceste pierderi sunt generate de reducerea cu 10,02% operată la rectificarea bugetară din august 2017 a compensațiilor ce trebuiau acordate companiei, arată Agerpres.

Numărul de personal prognozat la finele anului este de 13.014, iar câștigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială se ridică la 3.993,59 lei.

Tudose a discutat cu ambasadorul Chinei despre trenuri de mare viteză, pe pernă magnetică. Azi, România încă are probleme în a asigura viteze acceptabile pe anumite linii CITEȘTE ȘI Tudose a discutat cu ambasadorul Chinei despre trenuri de mare viteză, pe pernă magnetică. Azi, România încă are probleme în a asigura viteze acceptabile pe anumite linii

Și CFR Marfă, cel mai mare transportator feroviar de marfă, estimează pierderi de 137,2 milioane lei în acest an, la venituri totale de 823,3 milioane lei, arată proiectul bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pentru acest an.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
pierderi