Circulația pe podul Giurgiu-Ruse, restricționată marți pentru măsurători geodezice

Circulația pe podul Giurgiu-Ruse, restricționată marți pentru măsurători geodezice
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2017

Circulația rutieră pe podul Giurgiu-Ruse va fi restricționată marți dimineață, pe ambele sensuri, pentru efectuarea unor măsurători geodezice de către o firmă specializată în topografie din Bulgaria, anunță Poliția de Frontieră.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, traficul va fi blocat pe pod, pe ambele sensuri, în intervalele orare 9.30-9.50 și 11.00-11.20, în acest timp mașinile fiind oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, până la momentul reluării traficului, scrie News.ro.

Poliția de Frontieră mai spune că ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maximum infrastructura punctului de frontieră și artele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară.

După informațiile Profit.ro, Uber cere Guvernului retragerea temporară a proiectului de modificare a Legii taximetriei CITEȘTE ȘI După informațiile Profit.ro, Uber cere Guvernului retragerea temporară a proiectului de modificare a Legii taximetriei

Reprezentanții Poliției de Frontieră recomandă consultarea aplicației „Trafic Online” de pe site-ul instituției, care prezintă media timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul giurgiu-ruse