Circulația rutieră pe A2, închisă între București și Drajna din cauza viscolului puternic și a vizibilității reduse

Circulația rutieră pe A2, închisă între București și Drajna din cauza viscolului puternic și a vizibilității reduse
scris 23 mar 2018

Circulația rutieră pe autostrada A2 a fost închisă vineri pentru toate categoriile de autovehicule, pe ambele sensuri de mers, între București și Drajna, din cauza viscolului puternic și a vizibilității reduse.

"Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația în condiții de iarnă", se arată într-un comunicat al CNAIR.

ULTIMA ORĂ Trei cetățeni români au murit în explozia de la uzina chimică din Cehia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Trei cetățeni români au murit în explozia de la uzina chimică din Cehia

Tot pe A2 București – Cosntanța, la km 64, un tir a lovit glisiera mediană și a blocat toate cele trei benzi.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță, de asemenea, că circulația este oprită complet pe DN7, între Golești și limita cu județul Argeș, după ce mai multe tiruri au rămas înzăpezite, iar pe DN 13A, între Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, din cauza viscolului a fost impusă restricție pentru mașinile cu masa mai mare de 7,5 tone. Restricție de tonaj a fost impusă și pe DN 7, între Golești și limita cu județul Argeș (în județul Vâlcea).

viewscnt
Afla mai multe despre
a2
cnair