Circulația tramvaielor 41 - suspendată timp de cinci zile. Se introduce linia navetă de autobuze 641

Circulația tramvaielor 41 - suspendată timp de cinci zile. Se introduce linia navetă de autobuze 641
scris 21 oct 2020

Linia de tramvai 41 va fi suspendată, începând de miercuri, pentru cinci zile, pentru lucrări necesare pentru finalizarea pasajului pietonal de la stația de metrou Parc Drumul Taberei, anunță Societatea de Transport București. Pe această perioadă, va fi introdusă o linie navetă de autobuze.

Potrivit STB, se va suspenda linia de tramvai 41 în perioada 21-25 octombrie, pentru a permite Metrorex SA executarea unor lucrări de deviere a liniei pe o porțiune din traseu, în scopul finalizării pasajului pietonal de la stația de metrou "Parc Drumul Taberei”, de pe Magistrala 5. Pentru asigurarea capacității de transport, STB SA va înființa o linie navetă de autobuze cu indicativul 641, care va funcționa între terminalele Piața Presei și Ghencea, scrie News.ro.

Compania israeliană ZIM a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, care trece și pe la Constanța CITEȘTE ȘI Compania israeliană ZIM a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, care trece și pe la Constanța

Totodată, începând de miercuri, se vor face lucrări de modernizare la peronul stației de tramvai Uverturii.

"Este posibil ca aceste lucrări să depășească termenul de 25 octombrie a.c., până la care linia de tramvai va fi suspendată, astfel încât, odată cu reluarea circulației tramvaielor, STB SA anunță călătorii că, până la finalizarea modernizării peronului, stația Uverturii va fi suspendată pentru tramvaie", scrie în comunicat.

În perioada 21-25 octombrie, autobuzele liniei navetă 641 vor circula pe traseul Bd. Expoziției, Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângași, Șos. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea și vor opri în stații astfel:

- Pe sensul spre terminalul Ghencea: - pe Bd. Mărăști, în stațiile „Agronomie” (amplasată în zona Institutului Agronomic) și „Cașin” (amplasată după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu); - pe Str. Turda, în stațiile „Bd. Ion Mihalache” (amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache) și „Pasajul Grant” (amplasată înainte de Pasajul Grant); - pe Calea Crângași și pe Șos. Virtuții, în stațiile liniei de autobuz 178, precum și în noua stație „Bd. Uverturii” (amplasată înainte de Bd. Uverturii); - pe Str. Brașov, în stațiile liniilor de autobuz 105, 173 și 221, precum și în noua stație „Bd. Timișoara” (amplasată după intersecția cu Bd. Timișoara); - în terminalul „Ghencea”, în stația liniei regionale R425.

- Pe sensul spre terminalul Piața Presei: - pe str. Brașov, în stațiile liniilor de autobuz 105, 173 și 221, precum și în noile stații „Drumul Taberei” (amplasată în zona Bisericii Sf. Vineri) și „Bd. Timișoara” (amplasată înainte de intersecția cu Bd. Timișoara); - pe Șos. Virtuții, în noua stație „Bd. Uverturii” (amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii), apoi în stațiile liniei de autobuz 178; - pe Șos. Crângași, în stațiile liniei 178; - pe Str. Turda, în noua stație „Turda” (amplasată după Pasajul Grant); - pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu, în stația de tramvai „Bd. Ion Mihalache” (amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache); - pe Bd. Mărăști, în stațiile de tramvai „Cașin” (amplasată după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu) și „Agronomie” (amplasată în zona Institutului Agronomic); - la terminalul „Piața Presei”, în stațiile liniilor de autobuz 261 și 304.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvai 41
stb
metrorex