CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 2 al Autostrăzii Ploiești – Buzău

CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 2 al Autostrăzii Ploiești – Buzău
scris 15 mar 2022

CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 2 al Autostrăzii Ploiești – Buzău, respectiv Asocierea SC CONI SRL (lider de asociere) – TRACE GROUP HOLD PLC.

CNAIR a comunicat, marți, rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect "Execuție lucrări Autostrada Ploiești – Buzău, Lot 2, Mizil – Pietroasele, km 21+000 – km 49+350". Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SC CONI SRL (lider de asociere) – TRACE GROUP HOLD PLC, cu prețul de 1.249.992.665 lei fără TVA.

ULTIMA ORĂ Uzina Ford din Craiova, vândută către Ford Otosan Turcia, în care constructorul are doar 41% CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Uzina Ford din Craiova, vândută către Ford Otosan Turcia, în care constructorul are doar 41%

Durata de executie a contractului este de 20 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertata conform factorului de evaluare este de 10 ani, scrie News.ro.

Lungime  acestui tronson este de 28,35 km, și include construcția a 20 poduri.

”Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis CNAIR. 

Ministrul Transproturilor, Sorin Grindeanu, a precizat că lucrarea va fi finanțată prin PNRR.

”Asocierea româno-bulgară are la dispoziție 20 de luni, după semnarea contractului, pentru a construi cei 28,35 de km ai Lotului 2, cuprins între localitățile Mizil și Pietroasele”, a transmis ministrul, într-o postare pe FAcebook.

Grindeanu a precizat că, săptămâna trecută (7 martie 2022) au fost desemnați constructorii lotului 3 al autostrăzii Ploiești – Buzău (Pietroasele – Municipiul Buzău) cu o lungime de 13,9 km, iar în scurt timp urmează să fie anunțat câștigătorul lotului 1 (Dumbrava- Mizil) în lungime de 21 km.

Autostrada Ploiești-Buzău, cu o lungime de 63,25 de km, este primul tronson al A7.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada ploiești – buzău