CNAIR: A fost desemnat câștigătorul pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureș – Ungheni

CNAIR: A fost desemnat câștigătorul pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureș – Ungheni
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2018

Compania Națională de Adrministrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, vineri, că asocierea Itinera – Retter Projectmanagement a fost desemnată câștigătoarea contractului de 44,6 milioane de euro, fără TVA, pentru realizarea tronsonului Târgu Mureș – Ungheni, parte din autostrada Brașov – Oradea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

CNAIR a anunțat că a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii "Realizarea Autostrăzii Brașov - Târgu Mureș - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureș - Ungheni și Drum de legătura - relicitare", în baza deciziilor de soluționare a contestațiilor emise de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si de către Curtea de Apel Bucuresti, scrie News.ro.

Volkswagen mută producția modelului Passat la fabrica Skoda din Cehia CITEȘTE ȘI Volkswagen mută producția modelului Passat la fabrica Skoda din Cehia

Obiectul principal al contractului îl reprezintă execuția lucrărilor pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureș – Ungheni, în lungime de 4,5 km, și a unui drum de legătura în lungime de 4,7 km.

”În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 18 luni. Menționăm că ofertantul declarat câștigator a ofertat o perioada de garanție a lucrărilor de 9 ani”, se arată în comunicat.

Procesul de semnare a contractului va putea fi inițiat doar după expirarea noii perioade de depunere a contestațiilor, adică 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii, potrivit CNAIR.

Dacă vor fi înregistrate contestații împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR va trebui să aștepte și soluționarea acestora în vederea inițierii procesului de semnare a contractului.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
târgu mureș – ungheni