CNAIR a lansat licitația pentru proiectarea drumului de la uzina Ford către drumul expres Craiova-Pitești

CNAIR a lansat licitația pentru proiectarea drumului de la uzina Ford către drumul expres Craiova-Pitești
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2021

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunță că a fost lansată licitația pentru proiectarea la cheie ”a unui drum vital pentru zona Craiovei”, respective legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Pitești (tronsonul 1).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Compania de drumuri a lansat licitația pentru proiectarea la cheie a unui drum vital pentru zona Craiovei: legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Pitești (tronsonul 1). Ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie”, a anunțat Cătălin  Drulă.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Acesta a precizat că, după încheierea procedurii și semnarea contractului, proiectantul va realiza în 3 luni studiul de fezabilitate și în alte 2 luni proiectul tehnic detaliat, scrie News.ro.

”Ne mai rămâne ulterior doar să licităm și dăm în execuție proiectul final - deci nu vor exista întârzieri ale lucrărilor în teren, se va lucra din ziua 1 a contractului. Mă bucur să văd că sunt puse în aplicare asemenea proiecte de infrastructură, care susțin atât comunitățile locale, cât și marii actori din industria țării”, a mai spus Drulă.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
drum