CNAIR impune restricții de circulație timp de trei luni pe 2 kilometri din autostrada Orăștie-Sibiu

CNAIR impune restricții de circulație timp de trei luni pe 2 kilometri din autostrada Orăștie-Sibiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR) a anunțat impunerea de restricții de circulație pe o porțiune de doi kilometri din autostrada Orăștie-Sibiu, parte din autostrada București—Nădlac (A1), timp de trei luni, pentru reparații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reparațiile vor fi efectuate între km 314 și 316, pentru consolidarea terenului. ”Pe doi kilometri ai autostrăzii A1, pe tronsonul Orăștie-Sibiu (km 314 - 316) se vor executa lucrări de reparații constând în injectarea cu suspensie autoîntăritoare ciment-betonită pentru consolidarea terenului și a rambleului de acces la viaductul peste pârâul Pianu și drumul agricol”, se arată în comunicat.

Astfel, pentru o perioadă de trei luni, pe porțiunea respectivă, CNAIR va impune restricții de viteză, iar șoferii vor circula pe o singură bandă pe ambele căi de circulație, potrivit CNAIR. Lucrările vor fi executate în perioada de garanție de către antreprenorul Strabag, în baza contractului de execuție, potrivit CNAIR.

Bilanțul primului deceniu în UE: România a fost campioană la recuperarea decalajului față de țările occidentale CITEȘTE ȘI Bilanțul primului deceniu în UE: România a fost campioană la recuperarea decalajului față de țările occidentale

CNAIR a anunțat recent că alunecările de teren din zona dealului Bucium, situat lângă lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăștie, supranumit "autostrada scufundată", s-au stabilizat și nu pun în pericol siguranța șoferilor, potrivit raportelor prezentate periodic. Anterior, Asociația Construim România anunțase că dealul continuă să alunece accelerat spre autostradă, în contextul în care sezonul de iarnă-primăvară 2016-2017 a fost mai bogat în precipitații față de sezonul similar 2015-2016, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada orastie-sibiu