CNAIR pregătește semnarea contractului pentru construcția Pasajului de la Domnești, după doi ani de la prima licitație și două reevaluări

CNAIR pregătește semnarea contractului pentru construcția Pasajului de la Domnești, după doi ani de la prima licitație și două reevaluări
scris 28 mar 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că nu a fost depusă nicio contestație la licitația pentru proiectarea și execuția Pasajului Domnești, astfel că poate începe procedura de semnare a contractului cu Asocierea S.C. STRACO GRUP S.R.L. - S.C. COMNORD S.A. - S.C. SPECIALIST CONSULTING S.R.L, asociere care a depus oferta declarată câștigătoare.

Potrivit CNAIR, perioada legală pentru depunerea contestațiilor a expirat și nicio companie nu a depus contestații la licitația „Proiectare și execuție Pasaj Suprateran pe DJ 602, Centura București – Domnești”. Compania de drumuri demarează, în consecință, procedura de semnare a contractului și consideră că va încheia acest demers în aprilie.

Potrivit caietului de sarcini, durata realizării Pasajului Domnești este de 27 de luni, din care 3 luni pentru realizarea Proiectului Tehnic și 24 de luni pentru execuție. Valoarea acestui contract va fi de 91,5 milioane de lei plus TVA. Licitația a trecut deja prin două procese de contestare, finalizate cu o decizie a Curții de Apel, prin care se solicita reevaluarea ofertelor. De fiecare dată, câștigătorul a fost aceeași asociere, Straco – Comnord. Întârzierea produsă de aceste contestații a fost de doi ani de la data primei desemnări a câștigătorului.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pasajul domnesti