CNAIR a primit documentația tehnică aferentă studiilor de fezabilitate pentru două secțiuni din Sibiu-Pitești

CNAIR a primit documentația tehnică aferentă studiilor de fezabilitate pentru două secțiuni din Sibiu-Pitești
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mar 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că a primit documentația tehnică aferentă studiilor de fezabilitate pentru secțiunile 1 și 5 din autostrada Sibiu – Pitești pentru a le evalua conformitatea cu normele în vigoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autostrada Pitești-Sibiu, parte din Autostrada București-Nădlac (A1) ar permite traficul neîntrerupt pe autostradă între Capitală și frontiera cu Ungaria. Autostrada de circa 123 kilometri ar fi prima care ar trece munții, făcând legătura între Muntenia și Transilvania, peste Munții Carpați. Autostrada a suferit mai multe amânări în ultimii ani din cauza efectuării mai multor studii asupra celor cinci variante de traseu, scrie News.ro.

CNAIR a primit documentația în urma dispozițiilor date de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

” În urma dispozițiilor ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost predată companiei documentația tehnică aferentă Studiilor de Fezabilitate pentru secțiunile 1 și 5 din cadrul contractului privind Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru "Autostrada Sibiu – Pitești" ”, se arată în comunicat.

VIDEO Fizicienii americani au digitalizat și declasificat zeci de filmări ale testelor nucleare efectuate în SUA după al Doilea Război CITEȘTE ȘI VIDEO Fizicienii americani au digitalizat și declasificat zeci de filmări ale testelor nucleare efectuate în SUA după al Doilea Război

Secțiunea, Sibiu-Boița, este între kilometrul 0 și kilometrul 14, iar secțiunea 5, Curtea de Argeș-Pitești, este între kilometrul 92 și 123.

CNAIR a anunțat recent că a reintrat în vigoare contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitești, după ce a fost suspendat pe perioada iernii, iar termenul a fost iar întârziat, după ce perioada contractuală a fost prelungită cu trei luni,

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada