Compania israeliană ZIM a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, care trece și pe la Constanța

Compania israeliană ZIM a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, care trece și pe la Constanța
scris 20 oct 2020

Compania israeliană ZIM a lansat o nouă linie maritimă de transport mărfuri, Levant - Black Sea Express (LBX), care face legătura între Egipt, Israel și sud-estul Turciei către România și Rusia.

Acest serviciu este conceput pentru a extinde sfera atribuțiilor ZIM din regiune printr-o acoperire mai amplă a porturilor și o sincronizare mai precisă între liniile principale ZIM care se conectează la Asia și America.

Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring CITEȘTE ȘI Dacia a anunțat în premieră prețul modelului electric Spring

Linia companiei ZIM, Levant - Black Sea Express,  a fost lansată pe 7 octombrie, din portul Haifa, cu prima navă care folosește această rută, CONTSHIP DON. LBX oferă o acoperire sporită a zonei Est Mediterane – Marea Neagră și se va conecta cu serviciile internaționale de transport pe distanțe lungi ale ZIM către Asia și America prin porturile Said East si Haifa. De asemenea, va completa ruta săptămânală Israel – Turcia – Marea Neagră.

LBX, operată în întregime de ZIM, va deservi prin rotație completă, prin cele trei nave ale sale care au o capacitate de 1,200 TEU fiecare, următoarele porturi: Port Said East - Alexandria - Mersin - Novorossiysk – Constanta - Aliaga – Mersin - Haifa – Port Said East.

viewscnt
Afla mai multe despre
zim
transport marfuri
constanta