Compania Itinera Spa a câștigat licitația pentru construcția Pasajului Oltenița

Compania Itinera Spa a câștigat licitația pentru construcția Pasajului Oltenița
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2019

Compania Itinera Spa a câștigat licitația pentru construcția Pasajului Oltenița de pe Centura București - DN 4 (Oltenița), cu o valoare a propunerii financiare de 169.508.442 de lei, fără TVA, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat de presă transmis de CNAIR, compania Itinera Spa a fost desemnată, miercuri, câștigătoarea licitației pentru contractul privind proiectarea și execuția nodului rutier pe Centura București - DN 4 (Oltenița), km 29+500 – km 33+190, cu o valoare a propunerii financiare de 169.508.442,60 lei, fără TVA (echivalentul a 35,5 milioane euro, fără TVA), scrie News.ro.

Circulația vehiculelor cele mai poluante, interzisă miercuri la Paris și Lille CITEȘTE ȘI Circulația vehiculelor cele mai poluante, interzisă miercuri la Paris și Lille

Conform contractului, durata de realizare a acestui proiect este de 30 de luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor. Garanția pentru execuția lucrărilor, ofertată de Itinera Spa, este de 10 ani.

Procesul de semnare a contractului va putea fi inițiat doar după expirarea perioadei legale de 10 zile de la transmitera comunicărilor privind rezultatul procedurii, în care pot fi depuse contestații.

În situația în care vor fi înregistrate contestații împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR SA va trebui să aștepte soluționarea acestora.

Nodul rutier Centura București - DN 4 (Oltenița) va fi unul denivelat și presupune amenajarea unui sens giratoriu ovoid suspendat, care va fluidiza fluxurile de trafic din zonă, inclusiv traficul feroviar.

Traseul amenajării nodului rutier se desfășoară între km 29+500 și km 33+190, pe actuala centură a Capitalei.

Pe direcția București, nodul rutier va avea un sector de aproximativ 800 metri și pe direcția Oltenița un sector de 650 metri, iar ambele sectoare vor încheia în sensuri giratorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
itinera spa
pasaj oltenita