Metrorex își lansează propria aplicație mobilă. Călătorii sunt anunțați ce vor primi

Metrorex își lansează propria aplicație mobilă. Călătorii sunt anunțați ce vor primi
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2019

Metrorex a lansat un anunț pentru consultarea pieței pentru dezvoltarea unei aplicații mobile care are ca scop îmbunătățirea experienței de călătorie cu metroul. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania spune că rolul principal al aplicației este facilitarea accesului elevilor și studenților la serviciile metroului.

FOTO Volkswagen lansează un nou brand low-cost în China, JETTA, și vrea să cucerească segmentul chinezilor săraci. Logo-ul amintește bine de Dacia CITEȘTE ȘI FOTO Volkswagen lansează un nou brand low-cost în China, JETTA, și vrea să cucerească segmentul chinezilor săraci. Logo-ul amintește bine de Dacia

"Prin intermediul aplicației, călătorilor li se transmit în timp real informații cu privire la călătoria lor. Aplicația va fi însoțită de notificări care vor apărea pe ecranul utilizatorului pentru a-l anunța pe acesta de eventualele modificări ale călătoriei sale”, mai spune Metrorex.

Astfel, călătorii vor fi anunțați exact, de exemplu, cât timp durează până la destinație sau ce eventuale probleme au apărut în subteran.

„Anunțul de consultare a pieței a fost deja lansat pe platforma Sistemului informatic colaborativ pentru achiziții publice. Astfel, specialiștii din domeniu sunt rugați să transmită sugestii sau propuneri, astfel încât societatea să determine valoarea estimativă a contractului de realizare a aplicației, pe care îl va scoate ulterior la licitație. Câștigătorul ar urma să se ocupe și de mentenanța și de actualizările aplicației”, mai transmite Metrorex.

Propunerile pot fi transmise Metrorex până pe 15 martie 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
metrou
aplicatie mobila