Compania Națională Aeroporturi București vrea să cumpere punți de îmbarcare de 12,36 milioane lei

Compania Națională Aeroporturi București vrea să cumpere punți de îmbarcare de 12,36 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2023

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) desfășoară un amplu program de achiziții publice, printre investiții aflându-se și punți de îmbarcare în valoare de 12,36 milioane de lei, informează CNAB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, compania are în vedere achiziția de servicii de reparații capitale la punțile de îmbarcare existente, cu costuri estimate de 11,96 milioane de lei și consultarea pieței pentru realizarea unei stații de epurare a apelor uzate de pe platforma aeroportului Henri Coandă, pentru a stabili bugetul necesar pentru implementarea acestui proiect, arată Agerpres.

Primăria București pregăteste achiziția a 250 de tramvaie CITEȘTE ȘI Primăria București pregăteste achiziția a 250 de tramvaie

„C.N. Aeroporturi București desfășoară un amplu program de achiziții publice. Pentru a veni în întâmpinarea posibililor ofertanți, dar și pentru a maximiza transparentizarea procedurilor de achiziție publică, pe pagina principală cnab.ro (bucharestairports.ro) și pe toate subpaginile site-ului companiei poate fi accesată direct, printr-un singur click, lista anunțurilor de participare. De asemenea, sunt afișate și anunțurile de consultare a pieței. Cele mai recente anunțuri postate includ, printre altele, achiziția de punți de îmbarcare (proiect în valoare de 12,36 milioane lei), achiziția de servicii de reparații capitale la punțile de îmbarcare existente (11,96 milioane lei), dar și consultarea pieței pentru realizarea unei stații de epurare a apelor uzate de pe platforma aeroportului Henri Coandă, în vederea stabilirii bugetului necesar pentru implementarea acestui proiect”, se arată într-o informare de presă a CNAB.

viewscnt
Afla mai multe despre
compania națională aeroporturi bucurești
punți de îmbarcare