Compania TAROM se disociază de apelul pentru donații inițiat de un sindicat. În acest moment, considerăm că datoria TAROM este față de români, nu invers

Compania TAROM se disociază de apelul pentru donații inițiat de un sindicat. În acest moment, considerăm că datoria TAROM este față de români, nu invers
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 19 sep 2023

TAROM transmite un mesaj ferm de disociere față de un demers de donații publice inițiat de unul dintre sindicatele companiei. Datoria noastră este față de pasageri și de români în general, față de cei care aleg serviciile companiei și cărora suntem datori să le oferim tot ce avem mai bun în schimbul încrederii pe care o investesc în noi. Un demers menit să inverseze acest raport nu este nici util, nici binevenit. Compania TAROM trebuie să se reconsolideze și să se revitalizeze, urmând un plan clar de restructurare. Și va reuși.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acest demers nu reprezintă poziția TAROM. Mai mult decât atât, vorbim despre o acțiune publică inițiată într-un moment total nepotrivit. Este prima zi din anul cu numărul 70 al companiei TAROM. Este regretabil că acest moment aniversar este distorsionat de astfel de acțiuni.

Orice altă poziție nu reprezintă viziunea și voința TAROM. Respingem orice fel de atac asupra capitalului de încredere al companiei, la care lucrează nenumărați specialiști de bună credință.

Acum 69 de ani compania TAROM și-a (re)dobândit independența. Fără susținerea constantă și fără încrederea românilor nu am fi reușit să marcăm nenumăratele momente importante din istoria noastră. Acum, după 69 de ani, avem șansa unui nou început pentru TAROM și da, avem nevoie de încrederea și susținerea românilor, dar nu exprimată în donații de 1 leu. Raportul corect este invers, TAROM trebuie să demonstreze pasagerilor că este o companie care poată să redevină ce a fost și chiar mai mult decât atât, prin zboruri sigure și plăcute, prin servicii premium, la prețuri competitive.

Suntem într-un moment crucial în care TAROM se redefinește și are șanse să redevină, după o lungă pauză, o companie profitabilă, numai dacă definitivează procesul de restructurare care, la rândul său, urmărește în primul rând centrarea tuturor eforturilor noastre pe experiența pasagerilor noștri.

Echipa TAROM

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
donatii
sindicat