Companiile aeriene Emirates și Etihad încearcă din nou să își convingă angajații să accepte concediu fără plată

Companiile aeriene Emirates și Etihad încearcă din nou să își convingă angajații să accepte concediu fără plată
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2020

Companiile aeriene din Golful Persic Emirates și Etihad Airways au cerut, încă o dată, personalului navigant să își ia concediu fără plată, în încercarea de a gestiona impactul pandemiei de COVID-19, arată o serie de documente interne consultate de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Sectorul transportului aerian este unul dintre cele mai afectate de pandemie, iar companiile aeriene estimează că va fi nevoie de mai mulți ani pentru ca activitatea să revină la nivelul de dinaintea crizei, arată Agerpres.

Într-o notă internă, Emirates și-a informat personalul navigant că poate să își ia concediu fără plată, de la una până la trei luni, începând de la 1 septembrie și până la 30 noiembrie.

FOTO Renault Clio, mașina de care se leagă istoria Dacia Logan, a împlinit 30 de ani CITEȘTE ȘI FOTO Renault Clio, mașina de care se leagă istoria Dacia Logan, a împlinit 30 de ani

Compania, care a cerut încă din luna iulie piloților și personalului de bord să își ia patru luni de concediu fără plată, a decis săptămâna trecută să concedieze unii angajați, continuând un proces de restructurare care a început în iulie. 

Cele două companii au reluat gradual transportul de pasageri începând din luna iunie, după ce au blocat avioanele la sol în luna martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
emirates
angajati