CONFIRMARE Bucureștenii pot plăti călătoriile cu autobuzul direct cu cardul bancar. Momentan, doar pe liniile expres

CONFIRMARE Bucureștenii pot plăti călătoriile cu autobuzul direct cu cardul bancar. Momentan, doar pe liniile expres
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2020

Bucureștenii vor putea plăti cu orice card bancar, telefon, ceas inteligent sau alt dispozitiv cu facilitate de plată contactless, direct în mijloacele de transport public. Soluția de plată contactless cu orice card bancar a fost deja implementată pe liniile Expres 780, 783 și 784, în cel mult o lună aceasta urmând să fie extinsă și pe alte linii ale Societății de Transport București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Soluția permite ca, la același validator, să poată fi efectuate plăți atât cu cardul de transport cât și cu cel bancar, precum și cu un smartphone sau smartwatch asociat cu un card bancar. Pentru identificare, validatoarele au afișate în partea de jos a ecranului siglele Mastercard și Visa. După efectuarea plății, validatorul va emite un mesaj vizual și acustic prin care este confirmată plata călătoriei. Tariful călătoriei perceput de STB este același, indiferent ce cu ce tip de card alege călătorul să plătească: 1,3 lei - pe liniile urbane; 1,5 lei - pe liniile regionale si 3,5 lei - pe liniile expres.

Pandemia îi determină pe oamenii de afaceri și studenții străini, precum și pe românii din diaspora rămași în țară, să închirieze mașini pentru a se întoarce în străinătate CITEȘTE ȘI Pandemia îi determină pe oamenii de afaceri și studenții străini, precum și pe românii din diaspora rămași în țară, să închirieze mașini pentru a se întoarce în străinătate

La finele 2018, Profit.ro a anunțat că fosta RATB va introduce plata cu cardul bancar în vehicul, dar cu un cost.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
plata card bilet de calatorie