Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Autonom Services S.A. preia BT Operational Leasing S.A

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Autonom Services S.A. preia BT Operational Leasing S.A
scris 14 iun 2018

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Autonom Services S.A. preia BT Operational Leasing S.A., operațiunea propusă fiind o concentrare economică ce depășește pragurile valorice prevăzute de lege.

BT Operational Leasing S.A. este o societate română pe acțiuni, al cărei obiect principal de activitate este închirirea și leasingul cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare. Aceasta face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania, care oferă servicii financiare, precum: servicii bancare pentru persoane fizice și persoane juridice, servicii de investiții financiare, servicii de administrare a portofoliilor, leasing (atât financiar, cât și operațional) și factoring.  Compania a înregistrat o creștere de 7 ori a flotei în ultimii 6 ani, ajungând în 2017 la peste 3.000 mașini administrate și o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro.

Tarom renunță intempestiv la cursele Constanța - Chișinău, pregătite să înceapă în iulie CITEȘTE ȘI Tarom renunță intempestiv la cursele Constanța - Chișinău, pregătite să înceapă în iulie

Autonom Services S.A., parte a Grupului Autonom, este o societate română pe acțiuni ce oferă servicii de leasing operațional, de închiriere pe termen scurt, management al flotelor, dar și închirieri de echipamente. Autonom, înființată în anul 2006, are o rețea de 45 de agenții în 35 de orașe din România, Ungaria și Serbia. Cifra de afaceri a Grupului Autonom a fost de 27 milioane de euro în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
autonom services
bt operational leasing