Coproprietarul Volkswagen, Wolfgang Porsche, va mai candida pentru un ultim mandat în consiliul de supraveghere al producătorului auto

Coproprietarul Volkswagen, Wolfgang Porsche, va mai candida pentru un ultim mandat în consiliul de supraveghere al producătorului auto
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2023

Coproprietarul Volkswagen, Wolfgang Porsche, va candida pentru încă un mandat, ultimul, în consiliul de supraveghere al producătorului german de automobile, potrivit publicației economice Automobilwoche, citată de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La adunarea generală anuală a Volkswagen din 10 mai, Porsche vrea să fie reales pentru cinci ani, scrie News.ro.

FOTO Akcenta numește un Country Manager pentru România CITEȘTE ȘI FOTO Akcenta numește un Country Manager pentru România

”După aceea, oamenii mai tineri trebuie să o facă”, a spus el publicației.

Wolfgang Porsche, nepotul fondatorului companiei, Ferdinand Porsche, va împlini 80 de ani în ziua adunării generale, la care intenționează să participe, se arată în raport.

Pe lângă acest rol în consiliu, Porsche este președintele consiliului de supraveghere al Porsche AG și al Porsche SE și membru al consiliului de supraveghere al Audi.

Vice Media ar putea declara falimentul CITEȘTE ȘI Vice Media ar putea declara falimentul

Succesorul dorit al lui Wolfgang Porsche este nepotul său, Ferdinand Oliver Porsche, în vârstă de 62 de ani, dar familia nu a luat o decizie oficială.

În septembrie anul trecut, Volkswagen a sfidat piețele volatile de capital prin oferta publică inițială (IPO) a mărcii de mașini sport Porsche, obținând o evaluare de 75 de miliarde de euro (72 de miliarde de dolari), în al doilea cel mai mare debut pe piață din Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
wolfgang porsche
volkswagen