Dacia anunță lansarea pre-comenzilor pentru Spring, mașina poate fi cumpărată cu sub 10.000 de euro, dacă ai subvenție de la stat

Dacia anunță lansarea pre-comenzilor pentru Spring, mașina poate fi cumpărată cu sub 10.000 de euro, dacă ai subvenție de la stat
scris 13 apr 2021

Constructorul auto Dacia a anunțat marți că a lansat pre-comenzile pentru automobilul electric Spring, iar mașina poate fi cumpărată cu sub 10.000 de euro, după aplicarea subvenției de la stat pentru achiziționarea autovehiculelor electrice.

”Până acum, prețul a fost un obstacol semnificativ în achiziționarea unei mașini electrice, însă Dacia Spring revoluționează piața autovehiculelor electrice pentru toți consumatorii. Spring e cea mai accesibilă mașină electrică de pe piața europeană și singurul automobil electric din România ce poate fi achiziționat cu mai puțin de 10.000 euro (după aplicarea subvenției de la stat pentru achiziționarea autovehiculelor electrice)”, a anunțat compania.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Spring este o mașină de oraș 100% electrică, potrivită ”pentru cei care fac naveta, dar și pentru cei care trebuie să rezolve diferite lucruri prin oraș, să facă cumpărăturile sau să tragă o fugă până în parc cu cățelul sau copiii”, scrie News.ro.

Portbagajul are o capacitate enormă de 300 de litri. Dacia Spring este o mașină de oraș, datorită dimensiunilor sale reduse. Are o autonomie de 230 km în ciclu WLTP mixt (305 km în ciclu WLTP urban).

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue și Lightning Silver. La aceasta se va adăuga o a patra opțiune, Goji Red.

Dacia Spring va putea fi achiziționată de clienții din România prin intermediul programului RABLA PLUS.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
precomenzi