Dacia oprește din nou producția la Mioveni, din cauza lipsei de componente electronice

Dacia oprește din nou producția la Mioveni, din cauza lipsei de componente electronice
scris 1 sep 2021

Producătorul auto Dacia oprește din nou producția auto la uzina de la Mioveni, timp de 5 zile, din cauza penuriei de componente electronice.

„Lipsa componentelor electronice continuă să afecteze industria auto, inclusiv Dacia. Depunem toate eforturile pentru a limita impactul asupra producției și lucrăm într-un ritm susținut cu furnizorii noștri. Avem celule de criză la nivelul direcțiilor de Supply Chain și Achiziții și implementăm toate măsurile adecvate. Cu toate acestea, activitatea uzinei Vehicule de la Mioveni va fi întreruptă in zilele 2, 3, 6, 7 și 10 septembrie“, afirmă direcția de comunicare a Dacia.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Ultima dată Dacia a întrerupt producția în luna iulie, timp de trei zile, tot din cauza lipsei componentelor electronice, arată g4media.ro.

Producția uzinei de la Mioveni a mai fost oprită și în lunile februarie, de două ori, martie, și aprilie, pentru câteva zile, din cauza crizei de semiconductori la nivel global. Atunci Dacia dădea vina pe „penuria de componente electronice provenite de la anumiți furnizori”.

În Uzina de Vehicule din Mioveni lucrează circa 15.000 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
mioveni