SURPRIZĂ - Andrei Frunză, fost CEO eJobs, a preluat conducerea BestJobs - surse

SURPRIZĂ - Andrei Frunză, fost CEO eJobs, a preluat conducerea BestJobs - surse

Andrei Frunză

scris 31 aug 2021

Andrei Frunză, General Manager al Free Now România, compania care deține aplicația clevertaxi.ro, cumpărată de Daimler în aprilie 2017, a preluat conducerea BestJobs, au transmis pentru Profit.ro surse autorizate. Anterior, Andrei Frunză a condus concurentul eJobs, parte a grupului Ringier.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

CEO al BestJobs, companie fondată de Călin Fusu, a fost, până în vara anului trecut, Andrei Puică, la acest moment el conducând business-ul Imobiliare.ro.

Tot în vara anului trecut, Clever Tech (actuala Free Now) l-a numit pe Andrei Frunză la conducerea companiei. Acum, el părăsește Free Now pentru a prelua postul de CEO al BestJobs, concurentul eJobs, companie pe care a condus-o 5 ani, în intervalul 2012 -2017.

FOTO BMW testează noua generație Serie 3, sub camuflaj, inclusiv versiunea electrică ce va concura cu Tesla Model 3 CITEȘTE ȘI FOTO BMW testează noua generație Serie 3, sub camuflaj, inclusiv versiunea electrică ce va concura cu Tesla Model 3

În decembrie 2017, Profit.ro anunța că Andrei Frunză pleacă de la conducerea eJobs, una dintre cele mai mari platforme de recrutare online din România. Ulterior, după o lună, informațiile Profit.ro au fost confirmate oficial, prin date avansate public.

Plecarea lui Andrei Frunză de la eJobs a fost urmată de un proces, Profit.ro anunțând la finele anului trecut că judecătorii Curții de Apel București au respins definitiv apelul companiei împotriva unei sentințe a Tribunalului București din martie 2020, care a hotărât că firma trebuie să îi plătească 20.000 euro lui Andrei Frunză.

BestJobs Recrutare, compania care operează platforma online de recrutare bestjobs, a venit luna trecută la bursă pentru listarea primelor sale obligațiuni.

În luna mai, BestJobs Recrutare a atras 3,37 milioane euro prin obligațiuni corporative emise pe bursă, o ofertă primară de vânzare de tip plasament privat încheiată în mod anticipat.

Platforma de recrutare Bestjobs a fost fondată în anul 2000 de Călin Fusu, care controlează și Neogen.

viewscnt
Afla mai multe despre
andrei frunza
clever taxi