Deloitte a cumpărat de la MINI cea mai mare flotă de mașini electrice din Europa

Deloitte a cumpărat de la MINI cea mai mare flotă de mașini electrice din Europa
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 15 sep 2021

Renumita companie de consultanță fiscală Deloitte a decis să încurajeze piața de vehicule electrice și să contribuie la reducerea emisiilor de CO2 din Europa, comandând o flotă foarte mare de automobile full-electrice. MINI a anunțat că a primit o comandă fermă de 140 de exemplare Cooper SE, electrice, după ce onorase deja o comandă anterioară pentru același client.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai mare flotă de automobile electrice din Europa va fi deținută de Deloitte, una dintre cele mai mari firme de consultanță fiscală. MINI a primit o comandă uriașă, 140 de automobile SE, modelul complet electric al mărcii, pentru angajații Deloitte din Belgia.

Compania a făcut o comandă și pentru stații de încărcare și va ajunge ca 26% din angajații de la sediul din Belgia să conducă o mașină electrică. Cele 140 de automobile se adaugă celor 100 comandate deja anul trecut, astfel că flota de electrice a companiei se va ridica la 240 de exemplare MINI Cooper SE.

Tesla Model 3 rămâne cel mai vândut automobil electric din Europa, dar VW este noul lider al pieței de electrice CITEȘTE ȘI Tesla Model 3 rămâne cel mai vândut automobil electric din Europa, dar VW este noul lider al pieței de electrice

Cei de la Deloitte au o afinitate crescută pentru mașinile MINI, după cum reiese din informațiile transmise de marca britanică deținută de BMW. Compania de consultanță fiscală a comandat alte 300 de automobile MINI echipate cu motorizări hibrid plug-in. Fiecare mașină cu baterie, comandată de Deloitte are propria stație de încărcare.

„Toate investițiile noastre în mobilitatea sustenabilă sunt parte din ținta Deloitte de a deveni neutră CO2 până în 2030. Pentru că flota noastră contează pentru 70% din amprenta noastră de carbon, fiecare pas mic sau mare ne aduce mai aproape de neutralitatea de carbon. De aceea am lansat un nou progrma de mobilitate în 2017. Am muncit cu succes împreună cu MINI pentru mulți ani și sunt încântat că muncim cu ei pentru a crește entiziasmul pentru mașini electrice la Deloitte. Faptul că unul din patru angajați noi alege o mașină electrică îmi dă încredere că suntem pe drumul bun pentru a face Deloitte un pionier în mobilitatea sustenabilă”, a declarat PietVandendriessche, CEO Deloitte Belgia.

Deloitte a cumpărat de la MINI cea mai mare flotă de mașini electrice din Europa

viewscnt
Afla mai multe despre
mini cooper se
deloitte
mașini electrice