Dräexlmaier a atras o finanțare de 40 mil. euro de la BERD pentru susținerea investițiilor, inclusiv în România

Dräexlmaier a atras o finanțare de 40 mil. euro de la BERD pentru susținerea investițiilor, inclusiv în România

© DRÄXLMAIER Group

scris 8 iun 2016

Producătorul german de componente auto Dräexlmaier a atras o finanțare de 40 milioane euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) printr-o emisiune de obligațiuni hibride, fondurile urmând să fie folosite pentru creșterea capacității de producție la fabricile din România, Serbia, Macedonia și Tunisia, precum și pentru finanțarea construcției unei noi unități de producție în Republica Moldova.

Valoarea totală a proiectului demarat de Dräexlmaier se ridică la 90 milioane euro, potrivit unui anunț al BERD.

Fondat în 1958, Dräexlmaier Group, cu capital privat, deține aproximativ 60 unități de producție în peste 20 de țări. Grupul dezvoltă și produce sisteme electrice și electronice, interioare de lux și sisteme de bord pentru automobile, lista de clienți incluzând nume precum Mercedes-Benz, Porsche și BMW.

EXCLUSIV România nu a găsit piață în SUA pentru multe produse, dar exportă arme. Top-urile complete ale firmelor exportatoare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV România nu a găsit piață în SUA pentru multe produse, dar exportă arme. Top-urile complete ale firmelor exportatoare

Pe piața din România, Dräexlmaier este prezent din anul 1993, fiind unul dintre cei mai mari angajatori din țară. Grupul deține unități de producție în cinci orașe din România - Satu Mare, Pitești, Timișoara, Hunedoara și Brașov.

viewscnt
Afla mai multe despre
dräexlmaier
berd
obligatiuni hibride
investitii
finantare