După ce a tăiat din oferta de mâncare servită la bordul avioanelor, în lipsa personalului suficient, Lufthansa anulează un număr masiv de zboruri

După ce a tăiat din oferta de mâncare servită la bordul avioanelor, în lipsa personalului suficient, Lufthansa anulează un număr masiv de zboruri
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2022

Compania germană de transport aerian Lufthansa a anulat aproape 1.000 de zboruri programate în luna iulie din cauza personalului insuficient.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Sunt afectate în special zboruri locale din Germania și zboruri scurte cu plecare din Frankfurt și Munchen în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei – Curaj de 1,1 miliarde de lei. Cum au reușit doi bancheri să ajungă printre cei mai mari dezvoltatori de pe piața locală CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei – Curaj de 1,1 miliarde de lei. Cum au reușit doi bancheri să ajungă printre cei mai mari dezvoltatori de pe piața locală

În total, sunt afectate circa 5% din zborurile regulate din weekend, conform Schengen Visa Info.

În aprilie, Lufthansa a anunțat că este nevoită să reducă oferta de mâncare servită la bord pentru unele rute pe distanțe scurte și medii cu plecare din Frankfurt, în condițiile în care contractorul de catering Gate Gourmet se luptă cu lipsa de personal.

Drumul expres Craiova - Lugoj, relansat. Grindeanu anterior: Nu am putut să intervin CITEȘTE ȘI Drumul expres Craiova - Lugoj, relansat. Grindeanu anterior: Nu am putut să intervin

Un purtător de cuvânt al GateGroup, proprietarul Gate Gourmet, a spus că problemele sunt limitate la un număr mic de zboruri care pleacă de pe aeroportul din Frankfurt, care este în primul rând un hub al Lufthansa, iar motivul principal este lipsa de șoferi din Germania.

Pentru a rezolva problema, firma de catering a introdus măsuri precum un bonus de 250 de euro pentru angajații care nu și-au luat mai mult de o zi de boală în luna aprilie.

GateGroup deservește peste 300 de clienți din peste 60 de țări, dar nu a primit alte plângeri, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că furnizorul de catering și-a menținut performanța la Frankfurt la 99%, în perioada aglomerată de Paște.

Ambele companii au declarat că sunt în strânsă legătură și lucrează pentru a îmbunătăți situația.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
avioane
mâncare