easyJet și-a îmbunătățit estimările de profit datorită cererii mari pentru călătorii

easyJet și-a îmbunătățit estimările de profit datorită cererii mari pentru călătorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2023

Compania aeriană britanică easyJet se așteaptă ca profitul pe întregul an să depășească previziunile pieței, fiind încurajată de rezervările de vară și de cererea puternică de Paște, în ciuda grevelor franceze, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Companiile aeriene din Europa au raportat rezervări mari pentru perioada verii, în ciuda inflației ridicate și a perspectivelor macroeconomice incerte, scrie News.ro.

Vânzările de mașini electrice din România au crescut rapid în primul trimestru, deși mașinile din Programul Rabla nu sunt încă vizibile CITEȘTE ȘI Vânzările de mașini electrice din România au crescut rapid în primul trimestru, deși mașinile din Programul Rabla nu sunt încă vizibile

”Vedem un impuls puternic al rezervărilor pentru vară, deoarece clienții acordă prioritate cheltuielilor pentru călătorii și aleg companii aeriene cum este easyJet, care oferă cea mai bună valoare și combinație de destinații”, a declarat CEO-ul Johan Lundgren.

Așteptările pieței pentru profitul pe întregul an al easyJet sunt de aproximativ 260 de milioane de lire sterline (322,30 milioane de dolari), a spus compania.

Capacitatea de pasageri a companiei aeriene a crescut cu 40% în primele trei luni ale anului 2023, se arată în comunicat, iar 99,8% din zborurile de Paște au avut loc, în ciuda grevelor controlorilor de trafic aerian francezi.

viewscnt
Afla mai multe despre
easyjet
zboruri