Ekol, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice intermodale din Europa, se extinde în România

Ekol, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice intermodale din Europa, se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2018

Grupul turc Ekol, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice intermodale din Europa, prezent în România cu două depozite în CTPark Bucharest, cu un spatiu total de 12.000 metri pătrați, și un alt depozit la Timisoara, în VGP Park, de 2.000 metri pătrați, se va extinde în acest an cu o filială în Cluj-Napoca și cu un birou operational în Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania a intrat din această lună și pe piața din Suedia, urmând a se concentra în această regiune pe industrii precum automotive, electronice, hârtie și lemn. Pentru a doua jumătate a anului 2018, Ekol Nordics plănuiește să furnizeze servicii de transport maritim pe distanțe scurte dinspre și către regiunea mediteraneană. 

„Ekol a decis să înființeze filială în Țările Nordice pentru a fi mai aproape de clienții din această regiune și a veni în întâmpinarea nevoilor lor. Este important de menționat că unul din block trains operate de Ekol pleacă din Trieste, Italia către Kiel, Germania și este dedicat volumelor pieței nordice. Avem în plan să mărim numărul și frecvența acestui tren în viitorul apropiat. Această conexiune intermodală leagă Țările Nordice de sudul Europei și Turcia”, a declarat Wojciech Brzuska, Manager General Ekol Europa.

STUDIU Cele mai multe joburi disponibile la început de an sunt în sectorul IT și în vânzări CITEȘTE ȘI STUDIU Cele mai multe joburi disponibile la început de an sunt în sectorul IT și în vânzări

Ekol este unul dintre cei mai mari furnizorii de servicii logistice din Europa, cu centre de distribuție de 1.000 000 de metri pătrați suprafață de depozitare în Turcia, Germania, Italia, Grecia, Franța, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, România, Ungaria, Spania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Iran și Slovenia și Suedia, folosind resurse proprii, precum 6 nave RO-RO, 48 block-trains pe săptămână și 5.500 de vehicule. 

Ekol România face parte din Grupul Ekol, înființat în 1990 în Istanbul. Ekol are filiale în 16 țări, iar pe piața din România activează de 6 ani. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ekol
transport
logistic