Ferrari va investi 500 de milioane de euro în fabricile sale din Maranello și Modena, până în 2025

Ferrari va investi 500 de milioane de euro în fabricile sale din Maranello și Modena, până în 2025
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2022

Ferrari va investi până în 2025 până la 500 de milioane de euro în fabricile sale din Maranello și Modena, pentru a sprijini noile tehnologii și a crea 250 de locuri de muncă, a anunțat regiunea Emilia- Romagna, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Planul va include o nouă unitate de producție pentru electrificare și noi sisteme de propulsie cu impact redus asupra mediului, potrivit site-ului regiunii, unde se află sediul istoric al Ferrari din Maranello, scrie News.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Producătorul de mașini sport de lux a declarat că și-a asigurat fonduri publice de până la 106 milioane de euro pentru a sprijini investiția totală.

Fondurile fac parte dintr-un memorandum de înțelegere pe care Ferrari l-a semnat cu Ministerul Economiei din Italia, agenția de stat de investiții Invitalia și guvernul regional din Emilia-Romagna.

Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România CITEȘTE ȘI Soluțiile GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta și implementa ideile creative. Interviu cu Liviu Bănulescu, Managing Director GRENKE România

”Credem în teritoriul nostru și ne angajăm să-l îmbunătățim prin proiecte care aduc beneficii tangibile din perspectivă socială și de mediu, precum și întărirea competitivității acestuia”, a spus directorul general al Ferrari, Benedetto Vigna, în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
ferrari
masini