FlixBus reia cursele cu autocarul spre Ungaria

FlixBus reia cursele cu autocarul spre Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iun 2021

După ce a reluat treptat cursele internaționale spre mai multe țări din Europa, FlixBus reia din iulie ruta spre capitala Ungariei, Budapesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După o pauză de 9 luni, cursele internaționale spre Budapesta vor fi disponibile atât din București, cât și din peste 10 de orașe din vestul țării, precum Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Oradea, Arad sau Timișoara.

Regio Călători, cel mai mare operator privat de transport feroviar de pasageri, se retrage rapid și surprinzător de pe proaspăta ruta Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă CITEȘTE ȘI Regio Călători, cel mai mare operator privat de transport feroviar de pasageri, se retrage rapid și surprinzător de pe proaspăta ruta Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă

În prezent, operatorul de servicii de mobilitate asigură curse internaționale directe spre 14 țări din Europa, printre care Bulgaria, Germania, Belgia, Franța sau Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
ungaria
autocar