FOTO Autostrada Moldovei - câștigător ales pentru tronsonul Ploiești-Buzău. Va fi primul drum de mare viteză care va lega Moldova de Muntenia, cel mai mare proiect de infrastructură finanțat prin PNRR

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2022

A fost desemnat câștigătorul contractului pentru construcția lotului 3, Pietroasele – Buzău, al autostrăzii A7 Ploiești-Buzău, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

Este vorba de o asociere de constructori români, turci și spanioli, care trebuie să finalizeze în 20 de luni lucrările pe cei 13,9 kilometri ai acestui lot, după semnarea contractului.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Anterior, Asociația Pro Infrastructură a anunțat că asocierea Drum Asfalt - Ilgaz -OPR - Obras - Trameco a fost înștiințață că oferta sa se clasează pe primul loc.

În toamnă, Guvernul a aprobat exproprierile necesare construirii segmentului de autostradă dintre Ploiești – Buzău, parte din A 7 (Autostrada Moldovei).

Autostrada Moldovei va fi primul drum de mare viteză care va lega Moldova de Muntenia și reprezintă cel mai mare proiect de infrastructură finanțat prin PNRR.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

„Autostrada Ploești – Buzău

Lotul 1, A7 (Dumbrava – Mizil) 

Pe cei 21 de km ai Tronsonului 1 – Dumbrava (Autostrada București - Ploiești) - Mizil (DJ 100C) vor fi construite 15 de poduri și pasaje, 2 noduri rutiere și un centru de întreținere și monitorizare.  

Lotul 2, A7 (Mizil – Pietroasele) 

Proiectul vizează ca pe cei 28,35 de km ai Tronsonului 2 Mizil (DJ 100C) – Pietroasele (DJ 203G) să fie construite 20 de poduri și pasaje, 2 noduri rutiere și 2 spații de servicii.   

Lotul 3, A7 (Pietroasele – Municipiul Buzău) 

Pe cei 13,9 km ai Tronsonului 3 Pietroasele (DJ 203G) – Municipiul Buzău (DN 2B) vor fi ridicate 7 poduri și pasaje, 2 noduri rutiere, un centru de întreținere și 2 spații de servicii.”, a mai transmis oficialul din Ministerul Transporturilor.  

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada moldovei
guvern