FOTO Cele mai noi modele electrice de la Audi, lansate pe piața din România. Prețurile anunțate

FOTO Cele mai noi modele electrice de la Audi, lansate pe piața din România. Prețurile anunțate
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 29 iul 2021

Audi a lansat pe piața din România cele mai noi modele electrice ale mărcii, Q4 e-tron și e-tron GT, care sunt disponibile din acest moment pentru comenzi, pentru clienții români.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noile automobile complet electrice ale mărcii Audi, e-tron GT și Q4 e-tron, au venit oficial în rețeaua Porsche România, ele fiind disponibile în acest moment în showroom-urile dealerilor. Audi e-tron GT poate fi comandat deja încă din mai, la dealerii din România. Noul Q4 este și el disponibil în acest moment în configuratoarele Audi România.

Noul e-tron GT a fost construit pe noua platformă PPE, dezvoltată împreună cu cei de la Porsche. Modelul este disponibil în două versiuni: quattro, de 470 CP (238 CP motorul pe față și 435 CP motorul spate), și RS, cu 560 CP (238 și 456 CP), prețul pe piața românească fiind de 101.500 euro, pentru prima versiune, și 140.700 euro, pentru versiunea sport.

Oficial Renault: Dacia nu va deveni electrică mai devreme de 2026 - 2028. Strategia pregătită pentru electrificarea mărcii Dacia CITEȘTE ȘI Oficial Renault: Dacia nu va deveni electrică mai devreme de 2026 - 2028. Strategia pregătită pentru electrificarea mărcii Dacia

Celălalt model lansat acum este cel mai mic Audi electric, Q4 e-tron, iar prețul său este mult mai accesibil. Q4 e-tron a fost dezvoltat pe platforma MEB pe care sunt construite și modelele VW ID.3 și ID.4. Cea mai ieftină versiune costă 45.700 euro și este echipată cu un motor electric de 170 CP, având o autonomie de 520 km. Versiunea de top costă 58.500 euro și are două motoare electrice, cu o putere totală de 299 CP. Caroseria Sportback a acestui model are un preț de peste 60.000 de euro, pe piața din România.

FOTO Cele mai noi modele electrice de la Audi, lansate pe piața din România. Prețurile anunțate
viewscnt
Afla mai multe despre
audi q4 e-tron
audi romania
audi e-tron gt