FOTO Dacia lansează ediția specială Duster Extreme, cea mai echipată din istoria SUV-ului românesc

FOTO Dacia lansează ediția specială Duster Extreme, cea mai echipată din istoria SUV-ului românesc
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 10 ian 2022

A doua generație Dacia Duster primește din această săptămână o ediție specială, limitată, numită Duster Extreme, descrisă de producător ca fiind „cea mai echipată versiune”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia Duster Extreme, lansată de Dacia pe piețele din vestul Europei, vine și în România, cu o serie de dotări speciale, inclusiv o culoare a caroseriei absolut nouă, cu inserții orange.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

Duster Extreme se bazează pe echiparea Prestige, echipare de top pentru modelul românesc, la care se adaugă o serie de noi dotări. Printre acestea se numără funcția mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort. La interior, Seria Limitată Duster Extreme va avea scaune față încălzite, cu tapițerie specifică și cu elemente de design de culoare orange, dar și volan și maneta schimbătorului de viteze îmbrăcate în piele.

 Culoarea caroseriei lui Duster Extreme este un Grey Urban, care are o serie de inserții orange în partea frontală, pe calandru, pe carcasa oglinzilor retrovizoare și la nivelul barelor de pavilion. Modelul va avea și noile jante de aliaj de 17 inci, Full Black.

VIDEO BMW a dezvăluit prima mașină din lume care își schimbă culoarea CITEȘTE ȘI VIDEO BMW a dezvăluit prima mașină din lume care își schimbă culoarea

Motorizările cu care a fost anunțată ediția specială Duster Extreme sunt Blue dCi 115 și TCe 150.

Mașina poate fi comandată începând din 10 ianuarie, cu prețuri care încep de la 21.900 euro, pentru motorul TCe 150, cu tracțiune 4x2 și cutie manuală în 6 trepte, tracțiunea integrală având un preț de 22.550 euro. Pentru versiunea cu motor diesel și tracțiune 4x4, prețul va fi de 22.100 euro.

Generația a doua a lui Dacia Duster a trecut deja printr-un face-lift, în urmă cu un an, iar anul viitor ar trebui să fie înlocuită cu generația a treia.

FOTO Dacia lansează ediția specială Duster Extreme, cea mai echipată din istoria SUV-ului românesc

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster extreme
duster editie speciala
duster diesel 1.5 dci