FOTO Ford lansează noile dube sport, de marfă și pasageri, Transit MS-RT, cu design inspirat din WRC

FOTO Ford lansează noile dube sport, de marfă și pasageri, Transit MS-RT, cu design inspirat din WRC
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 aug 2020

Ford a lansat noi versiuni de echipare pentru vehiculele Transit Custom și Transit Connect mai puțin obișnuite. Compania spune că sunt inspirate din lumea raliurilor, având jante de competiție și elemente de design preluate de la Fiesta WRC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noile Ford transit Custom și Connect au fost dezvoltate de inginerii specializați în motorsport, având denimirea suplimentară MS-RT. Modelele sport de pasageri și marfă nu vor fi disponibile la toți dealerii, ci doar pe anumite piețe europene, printre care și România.

Compania spune că a dezvoltat aceste vehicule pentru șoferii de autoutilitare care doresc să iasă cu adevărat în evidență, având un design restilizat, inspirat de Fiesta WRC, mașină cu care echipa M-Sport Ford concurează în Campionatul Mondial de Raliuri. Versiunile Transit MS-RT vor beneficia de garanția extinsă a modelelor de bază.

FOTO Ford lansează noile dube sport, de marfă și pasageri, Transit MS-RT, cu design inspirat din WRC

Printre elementele distinctive se numără culorile speciale, o grilă restilizată și o zonă frontală modificată radical, care încorporează prize de aer mai agresive, lumini de ceață integrate și un dispersor de aer, inspirat din motorsport. De asemenea, vor beneficia de roți late, cu carenaj crescut, jante din antracit OZ Racing de 18 inci și ornamente laterale sportive. În spate, un deflector integrat și un spoiler de plafon vor accentua caracterul sportiv al acestor dube de marfă. Transit Custom MS-RT va avea și un eșapament sport cu două evacuări, iar Transit Connect MS-RT un sistem de evacuare quad-distinct. De asemenea, clienții pot opta și pentru evacuări opționale de tip Ceramic Black.

Volvo se pregătește să-și transforme gama cu motorizări electrice și hibrid CITEȘTE ȘI Volvo se pregătește să-și transforme gama cu motorizări electrice și hibrid

Mai mult, pentru a da mașinii un aspect cât mai apropiat de cel al mașinilor de curse, clienții vor avea la dispoziție kiturile de colantare, opțional. La interior, mașinile vor avea scaune cu piele nappa și piele de căprioară, volanul sport cuinserții din fibră de carbon, precum și conectare vocală, un touchscreen color pentru sistemul de infotainment, modem FordPass Connect cu Wi-Fi, cameră retrovizoare și faruri bi-xenon.

Transit Custom MS-RT are motorul EcoBlue de 2.0 litri și 185 CP, 415 Nm cuplu maxim, cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu șase trepte de viteză. Transit Connect MS-RT va avea motor EcoBlue de 1.5 litri și 120 CP, cuplu de 270 Nm, cu cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu opt trepte de viteză.

FOTO Ford lansează noile dube sport, de marfă și pasageri, Transit MS-RT, cu design inspirat din WRC

viewscnt
Afla mai multe despre
ford transit
transit ms rt
fiesta wrc