FOTO Honda lansează un nou SUV compact, în Europa

FOTO Honda lansează un nou SUV compact, în Europa
scris 18 mai 2022

Producătorul japonez Honda a confirmat că va lansa un nou SUV compact în Europa, anunțând totodată și numele acestuia. Modelul va prelua sistemul existent în gama de crossovere a mărcii.

Honda ZR-V este viitorul SUV de clasă C pe care producătorul l-a confirmat pentru piața europeană, anunțând tototdată că motorizarea va fi una full hibrid, regăsită deja pe noua generație HR-V, e:HEV, cu baterie pe 48V.

Potrivit celor de la Honda, viitorul Honda ZR-V va avea un design care va marca o evoluție a gamei sale. Mașina va fi lansată pe piață în 2023 și va fi poziționată între HR-V și CR-V.

Dacia Spring s-a scumpit cu aproape 3.000 de euro de la lansare și până azi. Strategia de preț a adus acum a patra creștere în șapte luni, la același nivel cu cel din Germania. Diferența este acoperită de... covorașe obligatorii CITEȘTE ȘI Dacia Spring s-a scumpit cu aproape 3.000 de euro de la lansare și până azi. Strategia de preț a adus acum a patra creștere în șapte luni, la același nivel cu cel din Germania. Diferența este acoperită de... covorașe obligatorii

Honda susține că tehnologia hibrid de pe motorizările e:HEV este superioară atât motoarelor mild-hybrid pe 48 de volți, cât și competitorilor cu motorizări PHEV, din punct de vedere al consumului și al emisiilor. Consumul în teste al acestei motorizări, pe HR-V, este de 1,1 litri la 100 km, cu un nivel maxim de 4,5 litri la 100 de km în zone urbane.

Renault vinde un pachet de acțiuni ale Renault Samsung chinezilor de la Geely CITEȘTE ȘI Renault vinde un pachet de acțiuni ale Renault Samsung chinezilor de la Geely

Honda a lansat pe piață în urmă cu un an primul său automobil electric, numit simplu, e, cre are numai 3,9 metri lungime și o baterie de 35,5 kW, cu o autonomie de 220 km. Este pentru moment și singurul model electric anunțat de companie pentru perioada următoare, fiind preferată propulsia hibrid, care are ca misiune respectarea țintelor de emisii impuse în Europa de Comisia Europeană.

FOTO Honda lansează un nou SUV compact, în Europa

viewscnt
Afla mai multe despre
honda suv
hond zr-v
honda full hibrid
honda e