FOTO Maserati a anunțat data premierei noului său SUV, Grecale

FOTO Maserati a anunțat data premierei noului său SUV, Grecale
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 sep 2021

Maserati a anunțat data premierei mondiale a noului său SUV, Grecale, ce va completa gama începând din 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Noul SUV Maserati Grecale va fi dezvăluit pe 16 noiembrie, în Milano, urmând ca lansarea sa pe piață să aibă loc în 2022, odată cu startul producției. Maserati a anunțat numele noului modele în vara acestui an, în cadrul unui eveniment nautic, numele fiind afișat pe pânza unui trimaran Maserati.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Noul Maserati Grecale va încerca să revitalizaeze vânzările mărcii de lux italiene, afectată în ultimul deceniu de dificultățile Fiat Chrysler. Grecale, care reprezintă, ca și celelalte modele ale mărcii, numele unui vânt mediteraneean, va fi primul automobil electric al mărcii, mașina urmând să ofere și propulsii pe benzină sau hibrid. Compania a publicat anterior câteva fotografii cu mașina camuflată, în mișcare, pentru a atrage atenția asupra formelor sale.

FOTO Maserati a anunțat data premierei noului său SUV, Grecale

Primul SUV al mărcii Maserati a fost lansat în 2016, purtând numele unui vânt ce bate în vestul Mediteranei, în zona Gibraltarului.

Maserati a început să-și boteze modelele cu nume ale vânturilor din Mediterana încă din 1963, cu Mistral, urmat apoi de Ghibli, Bora și Khamsin.

Tesla organizează „Ziua porților deschise” pentru germani, la uzina de lângă Berlin, încercând să liniștească autoritățile și organizațiile de mediu CITEȘTE ȘI Tesla organizează „Ziua porților deschise” pentru germani, la uzina de lângă Berlin, încercând să liniștească autoritățile și organizațiile de mediu

Maserati pregătește mai multe lansări de modele, în anii ce vin, care ar trebui să reducă marca italiană de lux la nivelul de succes pe care l-a cunoscut în urmă cu 10 ani.

Vânzările Maserati au ajuns la un nivel extrem de mic, cu numai 1.300 de unități în primele șase luni, în Europa, dintre care cele mai multe au fost reprezentate de SUV-ul Levante, cu aproape 900 de exemplare vândute. Anul trecut, Maserati a vândut în Europa 5.500 de automobile.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Odată cu intrarea brandului în portofoliul Stellantis, planurile pentru această marcă au renăscut, fiind accelerate proiectele noilor modele, între care impresionantul supercar MC20 și un nou GranTourismo.

FOTO Maserati a anunțat data premierei noului său SUV, Grecale

viewscnt
Afla mai multe despre
maserati grecale
maserati suv