FOTO Mercedes-Benz lansează în România facelift-ul GLA, cu un nou motor și îmbunătățiri la interior

FOTO Mercedes-Benz lansează în România facelift-ul GLA, cu un nou motor și îmbunătățiri la interior
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 20 apr 2017

Mercedes-Benz a lansat în România facelift-ul crossoverului GLA, care vine cu o nouă motorizare, unele restilizări la interior și exterior și noi versiuni de echipare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cel mai mic SUV de la Mercedes a primit în 2017, după patru ani de la lansarea sa, un nou impuls, prin faceliftul care nu produce o schimbare majoră de design, dar oferă noi alternative de motorizare sau de finisaje clienților acestui model.

FOTO Mercedes-Benz lansează în România facelift-ul GLA, cu un nou motor și îmbunătățiri la interior

Din punct de vedere estetic, la exterior nu s-au înregistrat schimbări majore, ci mai degrabă unele stilistice discrete. La interior, au fost adăugate noi materiale și un aspect nou al indicatoarelor de bord. Noutățile anunțate de Mercedes sunt combinațiile de culori disponibile pentru finisajele interioare din piele artificială ARTICO în versiunea de echipare Style – negru și galben ocru, bej Sahara sau “negru plus”, respectiv gri-cristal sau negru, în cazul versiunii de echipare Urban.

O nouă motorizare este și ea în măsură să lărgească paleta de opțiuni. Astfel, GLA 220 4MATIC, cu 184 CP (135 kW) și un cuplu maxim de 300 Nm, completează oferta de motoare pe benzină și tracțiune integrală.

Ca noutate la nivel de echipamente, remarcăm camera 360 de grade, capabilă să genereze o imagine completă a împrejurimilor mașinii, cu ajutorul mai multor imagini colectate de 7 camere, ce pot fi afișate pe display și separat. De asemenea, farurile ffrontale LED High performance înlocuiesc farurile bixenon.

Un nou pachet Exclusive oferă scaune de lux cu finisaje de piele neagră, finisajele de tip aluminiu cu combinate cu lemn de plop și nuc.

Din punct de vedere al siguranței, GLA are în dotarea standard sistemul “Active Brake Assist”, care frânează automat pentru a preveni o coliziune. Noul GLA include, de asemenea în dotarea standard, sistemul “ATTENTION ASSIST”, acesta putând depista semne de amețeală sau oboseală ale șoferului, recomandându-i acestuia o pauză.

Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC a suferit, de asemenea, modificări, atât tehnic, cât și vizual. La exterior, restilizarea pragului frontal și a marginii spoilerului de pe plafon au îmbunătățit coeficientul aerodinamic al modelului AMG GLA până la 0,33. Farurile LED High Performance sunt oferite în echiparea standard a acestei versiuni. GLA 45 4MATIC este disponibil într-o versiune ultrasportivă, denumită Yellow Night.

Faceliftul Mercedes-Benz GLA este disponibil în România începând din această lună, cu prețuri ce încep de la 29.339 euro pentru modelul GLA 180.

FOTO Mercedes-Benz lansează în România facelift-ul GLA, cu un nou motor și îmbunătățiri la interior

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes
gla
facelift